26. tammikuuta -14

27.01.2014 - 21:38 / rosison.


Itsetunto ja sen puute

Kategoria: päivis.



3 vastausta - “26. tammikuuta -14”

  1. merlin Kirjoittaa:

    ET OLE RUMA! Oot suloinen!

    mut todella samaistuttava sarjakuva.. pakko myöntää. mut haluan kans tosiaan sen sanoa, että et tosiaan ole ruma. olet itsesi pahin kriitikko. JA!!! VALOKUVAT eivät ole luotettavia, kun halutaan nähdä miltä joku näyttää, koska ne voi ihan oikeasti vääristää ja tästä oli tosi hyvä postaus tumblrissa ja mih myh, lue se ja viisastu. toivottavasti olet ihan kunnossa :c mut lepää tämä viikko ja palaa upeiden sarjisten kera! and biitch, u r fabulous witch bitch.

  2. rosison Kirjoittaa:

    Nii, joskus on vaan vähän huonoja päiviä (lol viikkoja ja kuukau(ti)sia hehe), ja tunteiden pullottaminen kostautuu silloin tällöin aika räjähtävästi… Tiiän kyllä kyseisen valokuvapostauksen, itsekin sitä lainaan aika usein, että jotkut ihmiset vaan on photogeenisempiä(?) kuin toiset (”en oo ruma, mun kasvot on vaan liian 3D sun kameraan *hair flip*”). Oli vaan pakko saada vähän nää ahdistuksenkin tunteet välillä paperille, ja kun on tää blogi kuitenkin aika henk. koht., en mä viittinyt kaunistelemaankaan alkaa 😛 (mä vaan tunnen kasvoni liian hyvin…okei kuulostaa vähän oudolta no selitän joskus) Oon okei, voi kun mun sarjiksetkin olis :3 ”U done messed w/t da wrooong witch ya bitch”

  3. merlin Kirjoittaa:

    No mut hyvä, että oot okei. Ja jumalauta sun sarjikset on enemmänki ku okei. Joten piä se suus kii sarjakuvistas t. äippä

    p.s meil on kova ikävä ja tääl luokas on ihan tyhjää ilman sinuu ja kaikki on apaattisii

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus




Sivut

Kategoriat

Arkistot

njaa

Stalkin’ yo blögs

#soittele t. sarjislinja

Kommentit

Meta