Pitkiksen käsikirjoitus e(i)distyy

15.11.2013 - 23:47 / rosison.


TOTTA KAI mulla olis olalla enkelin ja pirun sijaan pienet Thor- ja Loki-miniversiot itsestäni!!

Pitkiksessäni on varsin masentava aihepiiri, eikä sitten yhtään vitsiä tai yhtäkään hymyä tai mitään kivaa (lupaava mainospuhe eikö), joten kun ahdistus kässäristä iski, luonnoslehtiön sivuille eksyi pari Loki-keskeistä aivopierua *SELISELI*

Yritin tiivistää Tomin ja Lokin suhteen yhteen kuvaan. Jos ette vielä siis tienneet – Tom Hiddleston, joka siis esittää Lokia Marvelin elokuvissa, on isoin Loki-fanityttöpoika ikinä. Se ei ole enää edes hauskaa. Paitsi että se on.

Thor 2:sta vielä – olen LIEVÄSTI katkera siitä, etteivät Darcy motherfucking Lewis ja Loki ole VIELÄKÄÄN tavanneet. Se olisi vain niin herkullista ja hauskaa katsottavaa (all that sass!!) Pidin sormia ristissä Thor 2:lle mutta minkäs teet. Thor 3:sta odotellessa. Sitä ennen AUt on kultaa.

NYT aivot takaisin päähän ja sitä kässäriä…!

Kategoria: kuvat sun muut, sarjikset.
Tagit: ,Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus
Sivut

Kategoriat

Arkistot

njaa

Stalkin’ yo blögs

#soittele t. sarjislinja

Kommentit

Meta